مانند یک حرفه ای آماده شوید: اگر میزبان هستید و می خواهید بیش از یک دوره سرو کنید، سوپ (گرم یا سرد) راه حل آسانی برای شما است. هر سبزی فصلی که با پیاز نرم شده، سیر و آبگوشت آب پز شده و آب پز شود، پایه مناسبی است. سپس آن را با کمی خامه، کرم، شیر نارگیل یا مغزهای برشته شده مخلوط کنید تا بافت ابریشمی بیشتری داشته باشید. می توان آن را از یک روز قبل آماده کرد، سپس آن را با چاشنی و مزه در زمان مناسب خود مخلوط کرد و تنظیم کرد. سپس گرم کرده و سرو کنید.
سس های خود را کامل کنید: آنچه اغلب سرآشپزها و آشپزهای خانگی را از هم جدا می کند سس های صاف ابریشمی، چاشنی ها و پوره ها هستند. رنگ پر جنب و جوش و پر از پانچ، بهتر است در مخلوط کن درست شوند. یک قاشق سس سیب ادویه دار صاف را روی یک بشقاب پارفی جگر (همچنین در مخلوط کن آماده شده) امتحان کنید. یا سس کچاپ خانگی برای همراهی گوشت کبابی. یک میکسر خوب به شما کمک می کند تا ارائه شما را به سطح کاملاً جدیدی ارتقا دهید.
از ساعت کوکتل لذت ببرید: هنگامی که خورشید بیرون می آید، مخلوط کن شما برای تهیه کوکتل عالی است. سعی کنید پیسکو ترش را در مخلوط کن با پیسکوی پرویی، آب لیموترش تازه، شربت شکر، سفیده تخم مرغ و یخ درست کنید. هنگامی که با دست این کار را انجام دهید، در هر بار 2 وعده دریافت خواهید کرد، اما یک مخلوط کن آن بافت کف آلود را با 10 وعده در هر بار به شما می دهد.
انجماد برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی: با میوه هایی که در پای آخرشان هستند اسموتی درست کنید. میوه هایی مانند آناناس، انبه، هلو و موز را خرد کنید، سپس آنها را در سینی ها قرار دهید تا منجمد شوند. پس از یخ زدگی، آنها را در یک کیسه ساندویچ قرار دهید تا تکه های آن به اندازه کافی کوچک باشد که هر زمان که خواستید با آب میوه یا شیر مخلوط کنید.
تمیز کردن موثر: اگر طعمهای قوی مانند سیر را با هم مخلوط میکنید، مطمئن شوید که مخلوطکن را قبل از قرار دادن آن خوب تمیز کردهاید. یک فنجان آب گرم را با یک قطره آب مرکبات مخلوط کنید. اسید موجود در مرکبات، چربی، سیر و لکهها را از بین میبرد و این کار باعث از بین رفتن بدترین آشفتگی داخل مخلوطکن شما میشود که اکنون آماده شستشو با آب گرم و صابون است.